Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Toy Story 4 bude řešit romanci mezi Woodym a pastýřkou

toyStory3aOd premiéry prvního dílu Toy Story uběhlo již neuvěřitelných 20 let! Tvůrci z Pixaru proto měli co slavit a rádi se zúčastnili výstavy D23 Expo, kde potvrdili, že v polovině června 2017 zamíří do kin Toy Story 4.

Režírovat bude John Lasseter spolu s Joshem Cooleym a na scénáři by měli pracovat Rashida Jonesová a Will McCormick. Hlavní děj se bude točit kolem romance mezi Woodym a Pastýřkou, kterou filmaři tehdy v prvním díle naznačili, ale dále v ní nepokračovali.

„Toy Story pro mě mnoho znamená, je to první snímek, který jsme v Pixaru natočili a pro to byl režijní debut,“ uvedl Lasseter. „Woody a Buzz jsou jako členové rodiny. Fanoušci ty filmy milují a nás těší, že se všechny tři díly líbí stejně a to i díky tomu, že každý díl je jiný a to chceme, chceme přinášet zábavu, něco nového a skutečně silného. Tak nás napadlo, že jsme dosud nenatočili milostný příběh. Toy Story 3 je mimořádný a tak jsme si s Petem Docterem , Andrewem Stantonem a Lee Unkrichem slíbili, že nikomu nic neřekneme a že pokud bude jeho pokračování, budeme mít příběh, který za to stojí. Natočíme romanci a vrátí se Pastýřka, která v třetím díle úplně chybí. Woody a Buzz se jí proto vydají hledat. Námět je navíc velmi osobní, protože mě k němu inspirovala má žena. Pastýřka je úžasná a já ji zbožňuji. Kromě toho vás ale čeká i mnoho zábavy, nové postavy a mnoho dalších skvělých věcí,“ slibuje režisér.

Tak uvidíme…

Zdroj: Disney°Pixar

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twelve + 7 =

Starší příspěvky:
Star Wars: Epizoda IX našla svého režiséra

Poté, co jsme si směli prohlédnout poměrně velkou dávku nových fotografií z nejnovějšího dílu Hvězdných válek, jež zamíří do našich...

Zavřít