Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Vrací se starý dobrý 2D Mickey – Disney představuje 19 kraťasů

Oblíbená kreslená postavička Mickey Mouse se vrátil ke svému původnímu vzhledu! Studio Walt Disney Animation zveřejnilo první krátký film z plánovaných 19 snímků, ve kterých se vrátí Mickey, Minnie, kačer Donald, Goofy a další. A děj jednotlivých snímků se bude odehrávat na různých mísech světa – v Paříži, New Yorku, Tokyu, Benátkách… ale jedno budou mít všechny společné – retro animaci vycházející k komiksů 20. a 30. let minulého století a zápletku točící se kolem nějaké hloupé situace a komické prvky.

Prní snímek se jmenuje Croissant de Triomphe a režíroval ho Paul Rudish. Mickey a Minnie spolu s Daisy žijí v Paříži, kde má Daisy bageterii, zatímco Minnie kavárnu. Ovšem jednoho dne jí dojdou croissanty a tak ji musí zachránit Mickey a dovézt jí čerstvé pečivo od Daisy. Ovšem cesta s croissanty, na které čeká celá kavárna nebude ani zdaleka jednoduchá.

Studio navíc poodhalilo i několik informací dalších dvou následujícíh kraťasech. První se jmenuje Yodelberg, ve kterém chce Mickey navštívit Minnie na její horské chatě, ovšem jeho cestu ohrožuje lavina. A druhý No Service, který Mickeyho a Donalda zastihne na pláži, kde si chtějí dát oběd, ovšem obsluha je odmítá obsloužit s tím, že žádné boty, žádné košile, žádná obsluha.

Takže, kdo miluje tradiční animaci, má se na co těšit. Tohle retro podání je dokonalé.

Bohužel  Disney na Youtube snímek ještě včera zablokovalo, tak nezbývá než doufat, že ho brzy uvidíme na jejich Facebooku. Všude najdete odkaz na Disney.com, kde je film ke shlédnutí, ale naneštěstí je vše nastaveno tak, že vás to automaticky hodí na Disney.cz, kde není po kraťasech ani památky a bohužel to ani nenabízí lištu pro hledání… Tak snad se to brzy změní. Skutečně je na co koukat. Je to roztomilé a nádherně namalované!

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nineteen − 6 =

Starší příspěvky:
První film, při kterém budete potřebovat telefon!

Nový nizozemský thriller App v režii Bobbyho Boermanse přišel s naprostou novinkou! Zatímco se před promítáním ve všech filmech na...

Zavřít