Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Transformers 3

Natáčení je již v plném proudu a na povrch prosákly první informace o ději nového pokračování. Ukáže se totiž, že závody mezi USA a Ruskem v dobytí vesmíru měli větší účast robotů, než si kdo dokázal představit. Sam Witwicky se bude snažit vyřešit si svůj život jako dospělý, zatímco naváže kontakt s Optimem a ostatními.

A hlavním záporákem by měl být Shockwave, deceptikonský kyklopský robot, který měl původně chránit Cybertron. Svou vládu nad planetou však ukončil, když se Deceptikoni a Autoboti přemístili na Zem. Nikdy nebyl na zemi, takže nemá ani pravou podobu pozemksých strojů.  Nic bližšího se však zatím neví a Michael Bay, si jisté okamžiky hodlá schovat až na samotné promítání. Jisté však je, že tímto dílem by celá série měla definitivně skončit. Bay trvá na tom, že žádný další díl nebude, maximálně někdy jejich remake. Takže uvidíme, zda je to skutečně tak jisté a zda tedy někdo z našich hrdinů finální bitvu přežije.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixteen − eleven =

Starší příspěvky:
Knights of Badassdom

Pod tímto názvem se skrývá hororová komedie. Hlavními hrdiny jsou hráči fantasy her naživo. Převlékají se za rytíře a Elfy,...

Zavřít