Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Co se ještě připravuje

PatrickdempseyPatrick Dempsey bude hrát hlavního hrdinu v připravovaném snímku Tom´s Dad.  Režie se ujal Lasse Hallstrom. Děj se bude točit kolem varietního herce a baviče (Dempsey) ve Vegas, který si jednoho dne uvědomí, že styl jeho humoru se vytratil s obecenstvem narozeným v šedesátých letech. A  zatímco se musí s tímto problémem vyrovnat, přijíždí za ním syn, kterého vídal jen zřídka. Najde v něm bavič novou energii a vůli do života?

Dobert Downey Jr. naopak plánuje produkovat Yucatan, Robertdowneystarý projekt Stevea McQueena. O zápletce se zatím příliš neví. Robert však přizval ke spolupráci producenta Dana Lina. Oni a scénáristé se budou muset probrat tisíci stránkami poznámek a nákresů děje, které poskytl McQueenův syn Chud. Nechme se překvapit, co z toho nakonec vznikne.

Herecká plejáda v čele s Kevinem Spaceym, Paulem Bettanym, Stanleym Tuccim a Zacharym Quintoem se chystá na Margin Call. Nezávislé finanční drama, které sleduje jediný den v investiční bance, právě když nastane bankovní krize roku 2008. V jednání na rozšíření hereckých řad je i Simon Baker, známý ze seriálu Mentalista.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

11 + ten =

Starší příspěvky:
Hugh Jackman a pravá ocel

Shawn Lewy režíruje nové boxerské drama Real Steel, které se odehrává v blízké budoucnosti. Touha po klasickém lidském boxu již...

Zavřít