Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové zprávy z Evropy

Hamburská filmová studia Filmfeld a Aries Images se chystají na adaptaci třetího detektivního románu Bunker od Andrey Marii Schenkelové. Hrdinou knihy je mladá žena, která je napadena a zajata. Útočník ji drží uprostřed lesa a je nucena se zapojit do napínavého  a rafinovaného duelu se svým věznitelem. Vše dospěje tak daleko až se zdá, že se se sám útočník stane obětí. Posty režiséra a herců jsou zatím neobsazená, ale je známo, že natáčet by se mělo začít v létě 2011.

Ve francouzské, luxemburské a belgické koprodukci vzniká snímek Fils Unique. Scénář napsali Miel Van Hoogenbemt a Dominique Sampierová. Hlavním hrdinou příběhu je rozvedený taxikář středního věku žijící na severu Francie. Jeho matce byla právě zjištěna rakovina, a tak žena poprosí svého syna, aby k ní přivezl svého svárlivého otce, muže se kterým přes deset let nepromluvil ani slovo. Režie se ujme sám Van Hoogenbemt a jednotlivé role obsadí Laurent Capelutto, Patrick Chesnais a Sophie Quintonová.

Za čtyři týdny by se ve Španělsku měl začít natáčet nový snímek Extraterreste režiséra Nacha Vigalonda. Hlavními hrdiny jsou mladý muž a mladá žena, kteří se po sobotě vzbudí vedle sebe. CliveOwenNavzájem se neznají a ani jeden z nich nemá ani to nejmenší ponětí, co se mohlo předešlou noc stát. A aby toho nebylo dost, vypadá to, že v tom může mít prsty světová invaze mimozemšťanů. Hlavních rolí se ujali Julián Villagrán a Michelle Jenner.

Posledním snímkem je Intruders, nadpřirozený thriller režiséra Juana Carlose Fresnadilla. Hlavní hrdinkou je jedenáctiletá dívka, která věří v příšeru jménem Hollowface. Díky této víře se monstrum stane skutečným a vejde do skutečného světa, což může způsobit katastrofální následky. V čele hereckého obsazení stojí Clive Owen a doplní jej Carice Van Houtenová, Daniel Brühl, Pilar López de Ayalaová, Ella Purnellová a Kerry Foxová.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

17 − seven =

Starší příspěvky:
Filmové zprávy z Asie

I Saw the Devil. Tak se jmenuje nový snímek režiséra Kim Ji-Wooa. Hlavním hrdinou je tajný agent, který se snaží...

Zavřít