Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Ron Howard nebude režírovat Ztracený symbol

Ron Howard se zúčastní natáčení poslední knihy o Robertovi Langdonovi Ztracený symbol, ovšem pouze jako producent. Přestože první dva díly Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni režíroval, nyní o režisérskou židli zájem nemá.

První otazník týkající se natáčení jsme tedy již zodpověděli, druhým stále zůstává, zda se do role symbologa vrátí Tom Hanks. Scénář píše Dan Brown spolu se Stevenem Knightem.

Příběh knihy nás tentokrát nechá v USA, konkrétně ve Washingtonu D. C. K řešení záhady je Robert Langdon vyzván hrůzostrašným předmětem ležícím na zemi v Kapitolu, ukazujícím na nástropní fresku s obrazem George Washingtona, který je tam zpodobněn jako pohanský bůh. A není samozřejmě náhodou, že bývalý americký prezident George Washington se zednářským kladívkem a zednářskou lžící položil roku 1793 základní kámen Kapitolu. Ve Washingtonu se odehrává honba za legendárním zednářským pokladem.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

8 − 4 =

Starší příspěvky:
33 uváznutých horníků

Producent Mike Medavoy se ujal příprav na natáčení příběhu 33 zavalených horníků v kovodole blízo San José v Chile. Zájem...

Zavřít