Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Idris Elba – po nordickém Bohovi Mandelou

idrisElbaIdris Elba vyvolal nedávno velkou diskusi ohledně svého účinkování v Thorovi, kde se ujal role jednoho ze skandinávských Bohů. Jeho role ležela v žaludku několika málo omezeným xenofobním jedincům, kteří řešili vedlejší věci místo kvality filmu či hereckých výkonů. Nyní však žádné námitky být nemohou, neboť talentovaný herec by se měl ujmout hlavní role Nelsona Mandely v životopisném snímku Long Walk to Freedom.

Projekt byl několik let různě odsouván, ovšem nyní se pohnul konečně kupředu. Role Winnie Mandelové, manželky bojovníka za lidská práva by se měla ujmout Naomie Harrisová a na režisérské křeslo podle všeho usedne Justin Chadwick. Scénář napsal William Nicholson se schválením samotného Mandely a popisuje celý Mandelův život, jeho politickou kariéru a 18-ti leté vězení.

Zajímavostí je, že v současné době vznikají ještě další 2 snímky o Madelovi. První se jmenuje Invictus – v hlavní roli se představí Morgan Freeman a režíruje Clint Eastwood. Druhý má název Winnie a v hlavních rolích se objeví Jennifer Hudsonová a Terrence Howard.

Zdroj: Comingsoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × five =

Starší příspěvky:
Jak ochránit syna při podezření z vraždy?

Studio Warner Bros. získalo práva na nový román Williama Landaye s názvem Defending Jacob. Zatím nebyli osloveni žádní režiséři ani...

Zavřít