Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Arnold Schwarzenegger napsal knihu, vyberte mu přebal!

Hvězda stříbrného akčního plátna Arnold Schwarzenegger napsal knihu. Jmenuje se Total Recall. Herecká hvězda má připravený přebal knihy jen z poloviny a žádá své fanoušky, aby mu pomohli vybat obrázky na zadní stranu.

Herec doslova uvedl: „Když se váš život skládá z tak odlišných profesí jako jsou politik, herec a kulturista, je velmi těžké vybrat jen jediný obrázek pro knihu jako je tato. Chtěl bych se o každou z těchto stránek mého života podělit s vámi. Všechny knihy budou mít přední stranu stejnou, ale zadní strana bude ukazovat tři hlavní stádia mého života. Přední stranu máme a teď je čas vytvořit tu zadní a tady je řada na vás… rád bych, abyste mi pomohli. Chci perfektní obrázek pro fanoušky kulturistiky, nejlepší filmový záběr, který můžeme najít a něco skutečně zajímavého z mého úřadu. Mohl bych se zavřít v pokoji a vybrat je sám, ale to by nebyla zábava, jsem jen jeden… Takže sem s nápady. Napište mi je na Twitter, Facebook a Pinterest… Pokud najdu obrázek, který se mi líbí, dám ho na nástěnku a vy budete moci vyjádřit své názory a věřte mi, že pokud váš obrázek skončí na přebalu, poděkuji vám v knize.

Těším se, až si koupíte můj příběh, ale víc mě baví, že jste jeho součástí. Díky. „

Takže pokud máte nějaké nápady či tajné zdroje Arnoldových fotografií, neváhejte a pusťte se do spolupráce s vaším idolem. Je to jedinečná příležitost! Další podrobnosti najdete na těchto stránkách.

Zdroj: FB

 

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × 1 =

Starší příspěvky:
Marvel odhaluje plány až do roku 2014

Studio Marvel čeká letošní největší premiéra - superhrdinský film The Avengers. Ovšem tím práce studia ani zdaleka nekončí. Marvel oživil...

Zavřít