Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nick Frost a Simon Pegg ohlašují konec světa

SimonPeggRežisér Edgar Wright se opět spojil s herci Nickem Frostem a Simonem Peggem a chystají natáčení třetího snímku v rámci tzv. Blood and Ice Cream Trilogy (název se váže na příchutě zmrzlin Cornetto, které hráli své role v předešlých dvou snímcích Jednotka příliš rychlého nasazeníHot Fuzz a Soumrak mrtvých Shaun of the Dead). Jejich současným projektem je snímek The World’s End, jehož natáčení začne ještě letos v září.

Zápletka je pak následující: Po více jak 20 letech od impozantní hospodské pařby se opět sejde 5 přátel od dětství. Důvod je prostý – jeden z nich se opět rozhodne absolvovat alkoholický maraton. Jejich kamarád Gary King je navíc přesvědčí, aby zorganizovali přídavek a odjeli do rodného města a jejich legendární hospody s názvem The World’s End. Po cestě se snaží sladit minulost s přítomností a uvědomují si, že skutečný boj je čeká za jejich budoucnost i budoucnost lidstava jako takového. Dostat se do jejich hospody je to nejmenší, co je právě trápí.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two + 15 =

Starší příspěvky:
Gangster Squad – trailer

Los Angeles 1949. Mickey Cohen je mafiánským králem a vládne svému městu skrze zisky z drog, obchodu se zbraněmi, prostItuce...

Zavřít