Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Začalo natáčení Millerových

JenniferAnistonZa několik málo dní začne natáčení snímku We’re the Millers v režii Rawsona Marshalla Thurbera. V hlavních rolích se představí Jason Sudeikis, Jennifer Anistonová, Emma Robertsová, Ed Helms, Will Poulter, Nick Offerman a Kathryn Hahnová.

Zápletka je následující:

David Burke je podomním prodavačem nádobí, jehož klientelu tvoří kuchaři a maminky fotbalových hráčů, ovšem žádné děti, protože JasonSudeikismá své zásady. Takže co by se mohlo pokazit? Všechno. Velmi brzy Dave zjistí, že každý dobrý skutek nezůstane nepotrestán, když se snaží pomoci skupině místních puberťáků a skončí zbitý od skupiny pankáčů. Okradou ho o jeho tržbu i peníze. Takže Dave dluží svému dodavateli Bradovi za zboží. Rozhodne se proto pro radikální řešení, stane se z něj pašerák drog a jeho úkolem je dovézt Bradovu zásilku z Mexika. Přijme pomoc sousedů – cynické striptérky Rose, rádoby zákazníka Kennyho a městem protřelé potetované puberťačky Casey. Společně vymyslí jednoduchý plán – budou předstírat rodinu a v obytném voze vyjedou za hranice.

Zdroj: ComingSoon

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × 2 =

Starší příspěvky:
První fotky z Jacka Ryana

Natáčení thrilleru o legendárním agentovi Jackovi Ryanovi se právě natáčí v ulicích New Yorku a tak se již objevily první...

Zavřít