Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Colin Firth obchodníkem prchajícím před vrahy

66ème Festival de Venise (Mostra): Colin FirthChristopher McQuarrie se ještě před pátým dílem Mission: Impossible pustí do jiného akčního thrilleru. Jeho úkolem bude režie filmové adaptace francouzského románu Le Petit Bleu de la Côte Ouest (v angličtině vyšla kniha jako 3 to Kill a tak se bude jmenovat i snímek) od Jeana-Patricka Machetteho.

Hrdinou příběhu je obchodník Georges Gerfaut, který se stane náhodným svědkem vraždy a rázem i cílem zabijáků. Jeho běžný život se vymkne kontrole a Georges musí rychle vymyslet, jak své pronásledovatele přechytračit a zachránit si kůži. Navíc se během této snahy o sobě pár věcí dozví…

Hlavní role by se mohl ujmout Colin Firth a scénář napíše Howard Rodman. Produkovat budou Andrew Lauren a Laura Bickfordová.

Zajímavé je, že na plátna kin míří ještě jeden Machetteho román. Pierre Morel připravuje snímek The Gunman podle románu La Position du Tireur Couché (The Prone Gunman) s Seanem Pennem, Javierem Bardemem, Idrisem Elbou a Rayem Winstonem v hlavních rolích.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

three × three =

Starší příspěvky:
V Lego Movie se objeví i hrdinové Star Wars

LEGO už dávno není jen stavebnice s kostičkami různých tvarů, velikostí a nalepovacíma očičkama. Kdepak LEGO se za celou svou...

Zavřít