Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Natáčení Rychle a zběsile 7 bude pokračovat, nikdo ale neví jak…

fast_and_furiousPo sobotní tragické smrti Paula Walkera truchlí všichni fanoušci, přátelé i rodina kolem Rychlý a zběsilých. Ovšem právě tato skupina to má asi v současné době nejtěžší (tedy kromě Paulovy vlastní rodiny, která prožívá nejtragičtější a nejsmutnější období života). Před studiem Universal Pictures a režisérem Jamesem Wanem totiž stojí otázka, jak pokračovat s prací na rozdělaném natáčení sedmého dílu celé akční automobilové série, v níž hrál Paul vedle Vina Diesela nejdůležitější postavu.

Tragédie se udála během přestávky v natáčení, kdy dostal štáb volno na svátky (ve čtvrtek a v pátek se v USA slavil svátek Díkuvzdání) a akčoli  je již z velké části natočený, několik sekvencí chybí, včetně těch, které se měly natáčet v lednu v Abu Dabí. I proto se v neděli sešli ředitelé studia a přes videokonferenci rokovali s Jamesem o tom, jak dále budou postupovat. Tématem byly možné změny ve scénáři i to, jak pokračovat v práci a uctít Paulovu památku.

Natáčení je proto samozřejmě odloženo, jelikož již v neděli se měli Paul i ostatní jeho kolegové hlásit na place v Atlantě… Až čas ukáže, jak se filmařům podaří všechno vyřešit a urovnat tak, aby se to v tak citlivé době dotklo všech zúčastněných co nejméně. Osobně si myslím, že s ohledem na Paulovu památku budou chtít všichni snímek dodělat a věnovat mu ho, nejdříve se ale budou muset dostat do takového stavu, aby toho byli schopní… Držme jim palce!

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twelve − three =

Starší příspěvky:
Další nové fotky z Hobita: Šmakova dračí poušť

Do premiéry druhého dílu Hobita zbývají 2 týdny, ale to není důvod, proč nezveřejnit ještě několik nových obrázků a nenalákat...

Zavřít