Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Životopisný snímek o Mercurym ztratil režiséra

FreddieMercuryNa životopisném snímku o zpěvákovi skupiny Queen Freddiem Mercurym pracují filmaři již 4 roky a zatím se jim to příliš nedaří. Nejdříve se jim sice podařilo získat pro hlavní roli Sachu Barona Cohena, ale s tím nakonec nesouhlasili zbývající členové skupiny Queen a Sachu v jeho roli nahradil Ben Whishaw.

Tím ovšem problémy nekončí, ačkoli se filmařům podařilo najít nového hlavního herce a dokonce i režiséra v podobě Dextera Fletchera, nedokázali si Dextera udržet a jsou bez něj. Nikdo přesně nevydal žádné prohláší o tom, proč Fletcher od projektu ustoupil, ale hovoří se o neshodě s producenty, kterými jsou právě již zmínění zbývající členové skupiny Queen v čele s Brianem Mayem. Takže to vypadá, že muzikanti si s filmaři v otázce vize příliš nerozumí. Ovšem vzhledem k tomu, že právě Brian May a ostatní vlastní práva ke všem písním a dalším důležitým dokumentům, je jasné, že mají hlavní slovo a že se budou svých požadavků držet. Takže všem nezbývá než doufat, že se najde takový režisér, který dokáže najít kompromis mezi filmovou a hudební složkou štábu a že se z jeho práce stane skutečně kvalitní film a pocta neuvěřitelnému muži…

Filmaři tak stále doufají, že se jim podaří najít včas jiného režiséra, aby se natáčení, které mělo začít ještě letos v létě skutečně rozjelo.

Děj snímku zatím prozrazen nebyl, ale podle všeho se bude soustředit na období nejslavnější éry skupiny. To vyvrcholilo koncertem Live Aid v roce 1985, který je dodnes považovaný nejen za nejlepší koncert skupiny Queen, ale i za nejlepší koncert všech dob.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eighteen − 14 =

Starší příspěvky:
Dane DeHaan a Robert Pattinson na první fotce z filmu Life

Natáčení símku Life o přátelství mezi fotografem Dennisem Stockem a hercem Jamesem Deanem je v plném proudu, ačkoli herecké obsazení...

Zavřít