Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Je tu první fotka z filmové adaptace knihy Pád

Pokud patříte mezi fanoušky andělské fantasy série z pera Lauren Kateové, pak vás tato novinka jistě velmi potěší. Natáčení filmové adaptace prvního dílu série Andělé s názvem Pád (Fallen) začalo a díky první fotografii si můžeme prohlédnout ústřední hrdiny – Lucindu „Luce“ Priceovou, Daniela Grigoriho a Camerona „Cama“ Briela.

V jednotlivých rolích se předtaví Addison Timlinová, Jeremy Irivine, Harrison Gilbertson a  Joely Richardsonová. Režíruje Scott Hicks podle scénáře od Michaela Rosse. Premiéra zatím stanovena nebyla, ale očekává se v průběhu příštího roku.

Tak co, vystihli filmaři podobu postav nebo ne? 🙂

A kdo by náhodou nevěděl, oč se jedná. Zde je anotace knihy Pád:

Některým andělům je souzen Pád…
Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé – v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod. A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného – a dává to jasně najevo –, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit… i kdyby ji to mělo zabít.

Fallen1

Zdroj: Mayhem Pictures

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × 1 =

Starší příspěvky:
Poslední díl trilogie Hobit změnil název a představil nové logo

Třetí díl série Petera Jacksona vycházející z románu J. R. R. Tolkiena Hobit měl nést název Hobit: Tam a zase...

Zavřít