Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Power Ranges míří na filmové plátno

PowerRangersStudio Lionsgate plánuje natočit novou filmovou verzi slavného seriálu Power Rangers, který křižoval televizní obrazovky celého světa v 90. letech minulého století. Filmařům se již podařilo získat i duo scénáristů – Ashley Miller a Zack Stentz (X-Men: První třída a Thor). Na vznik scénáře bude dohlížet i Roberto Orci, takže je tu jistý příslib, že by z projektu mohlo vzniknout minimálně něco koukatelného.

Samozřejmě nesmí chybět ani jeden z tvůrců seriálu Haim Saban, který má zájem na tom, aby měl film spojitost s původním seriálem a pokračoval v jeho tradici. A to samozřejmě hodlají scénáristé pokud možno splnit.

„Nejdříve jsme si museli sednout a pročíst materiály, které jsme k projektu dostali,“ uvedl Roberto Orci v rozhovoru pro IGN. „Čekalo na nás přes 600 stránek toho, co se v seriálu odehrálo. Haim Saban se o to velmi zajímá. Je to něco, co vytvořil, takže mu na tom záleží. A my také nechceme zničit jeho práci. Dohodli jsme se proto, že by měl náš scénář odpovídat tomu, co bylo již vytvořeno. Všichni Power Rangers znají, takže nemůžeme vše jen tak předělat.“

Tak uvidíme… Snad bude práce scénáristů vyhovovat jak původním tvůrcům seriálu tak dnešnímu publiku, které od snímku očekává trošku víc než jen partičku středoškoláků bojujících v barevných trikotech a helmách.

Zdroj: THR, The Playlist, IGN

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × three =

Starší příspěvky:
Laggies – trailer

28 letá Megan se ocitla v životní krizi - nemá žádné kariérní vyhlídky, žádnou motivaci a s nikým si nerozumí,...

Zavřít