Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 10. 6. 2010

Muž ve stínu

Originální název: The Ghost Writer
Režie: Roman Polanski

Hrají: Ewan McGregor, Jon Bernthal, Kim Cattrall, Pierce Brosnan, Tim Preece, James Belushi, Olivia Williams, Tomothy Hutton…

Žánr: drama, thriller

Zápletka: Všední námezdný literát je najat na vytvoření pamětí Adama Langa – britského premiéra. Po letech práve ve vrcholné politie odešel Lang s manželkou do USA, kde má luxusní sídlo v vlastní ochrankou, bezpečnostím systémem a vešketou administrativou. Velmi brzy se Lang dostane do problémů s obrovským skandálem mezinárodních rozměrů, které odhaluje, kam až byl Lang připraven zajít v přiživování britských speciálních vztahů s USA. Ale než tento spor začal, dokonce dříve než uzavřel dohodu s vydavatelem, námezdný literát získal nezvratné důkazy o tom,že cílový koncept, který má vytvořit představuje vysoce citlivý materiál.

Já taky

Originální název: Yo también

Režie: Antonio Naharro, Álvaro Pastor

Hrají: Isabel García Lorca, Lola Dueñas, Pablo Pineda, Antonio Naharro, Joaquín Perles, Teresa Arbolí…

Žánr: drama

Zápletka: Tématem filmu je láska. Daneil a Laura jsou kolegové z práce, postupně však zjišťují, že nemají společnou jen práci, začnou chodit ven a zamilují se. Daniel však trpí Downovým syndromem, což způsobuje, že jejich vztah je oslišný od ostatních. Daniel má vysokoškolský titul ale i vlastní chytrý pohled na svět, který jemu i Lauře umožňuje nesutálá překvapení a možnost učit všechny okolo.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × four =

Starší příspěvky:
Filmové novinky v kinech od 3.6. 2010

Sex ve městě 2 Originální název: Sex and the City 2 Režie: Michael Patrick King Hrají: Sarah Jessica Parker, Kim...

Zavřít