Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Trailery 27. 9. – 1.10.

gritThe True Grit

Mattie Rossová ve 14-ti letech sledovala jak jí nájemný zabiják vraždí otce, nyní však dospěla a nadešel čas odplaty. Najme si proto nejdrsnějšího amerického šerifa, aby jí pomohl vraha dopadnout. Dívka trvá na tom, že jej bude doprovázet, a tak se nesourodá dvojice vydává na cestu přes území inidánů. Po cestě se k nim navíc připojí mladý texaský ranger, který pátrá po vrahovi z vlasních důvodů.

Režie: Ethan Coen, Joel Coen

Hrají: Matt Damon, Josh Brolin, Jeff Bridges, Barry Pepper, Domhnall Gleeson

Žánr: Western, drama

Zhlédnout trailer

Yogi Bear

medabedaDo Jellystonského parku přjíždí režisérka dokumentárních filmů, aby zde pořídila nový snímek. Její snaha však vezme za své, když zde potká medvěda Yogiho (u nás známého pod jménem Méďa Béďa), jeho kamaráda Boo-Boo a strážce parku Smitha. Tito tři rozhodně nepatří mezi klasické příklady toho, jak by měl život v přírodním parku vypadat. Yogi je mlsný mluvící medvěd, který nejradši krade návštěvníkům jídlo a jeho kamarád Boo – Boo ho v tom jen podporuje a na vážnosti jim nepřidává ani zelená kravata a fialový motýlek na krku. Prostě pro tyhle dva medvědy je život jeden velký piknik. Snímek je kombinací animovaného a hraného filmu.

Režie: Eric Brevig

Hrají: Anna Faris, T. J. Miller, Tom Cavanagh, Andrew Daly

Žánr: Animovaný, rodinný, komedie

Zhlédnout trailer

Being Sold

soldAneb komedie o tom, co vše se stane, když se muž a otec od rodiny rozhodne prodat sám sebe na internetové aukci. Rázem je z něj celebrita, na trávníku i před domem se mu usadí reportéři a na všech televizních stanicích je předmětem hlavních zpráv. O rozhovor je žádán nejlepší přítel, ale i prodavač  párků v rohlíku hned na rohu či sousedi, kteří se snaží uzmout kousek slávy i pro sebe. Ovšem co na to všechno řekne rodina a hlavně manželka?

Režie: Phil Hawkins

Hrají: Christopher Dane, Lee Boardman, Eva Pope, Jessica Blake, Sarah Whitham

Žánr: Komedie

Stopáž: 87 min.
Zhlédnout trailer

Citizen Jane

V případě Citizen Jane by se mělo jednat o remake slavného filmu Občan Kane. Podle posledních zpráv by v přípravě na snímek měli být zainteresovaní i Danny Trejo, Jeff Fahey a Daryl Sabara. Nic však není zatím potvrzeno kromě samotné Michelle. Premiéra je plánována na září roku 2011. Hlavní hrdinkou příběhu pak bude Charlotte Foster Janeová – vraždkyně odhodlaná za každou cenu pomstít smrt svých rodičů.

Režie: ????

Hrají: Michelle Rodriguez, ???

Žánr: Akční

Zhlédnout trailer

We Are What We Are

kanibalHlava rodiny zemřela a tak se dospívající děti musí ujmout svých povinností a částí práce jako jsou přípravy na rituály, dostat na stůl jídlo pro celou rodinu atd. Na tom by nebylo nic divného, ovšem pro tyto děti je to přímo skličující úkol, protože žijí ve městě a jejich rodina je rodinou kanibalů.

Režie: Jorge Michel Grau

Hrají: Adrián Aguirre, Miriam Balderas, Fracisco Barreiro, Carmen Beato, Alan Chávez

Žánr: Drama, horor

Stopáž: 90 min.

Zhlédnout trailer

I´m Number Four

fourJohn vypadá jako obyčejný puberťák, ve skutečnosti však skrývá pravdu o své identitě. Mezi obyčejnými středoškoláky se ukrývá před smrtícím nebezpečím. Někdo už zabil tři bytosti patřící ke stejnému druhu jako on a John je číslo 4.

Režie: D.J. Caruso

Hrají: Dianna Agron, Timothy Olyphant, Kevin Durand, Alex Pettyfer, Teresa Palmer

Žánr: Akční, sci-fi
Zhlédnout trailer

Skyline

skylineNa Los Angeles dopadla podivná světla, která jako teplo lákají noční můry. Jedná se o mimozemskou sílu, která polyká lidi. Neznámé světlo se tak stává skutečnou hrozbou pro celé lidstvo, které by v ní mohlo zmizet navěky.

Režie: Colin Strause, Greg Strause

Hrají: Eric Balfour, Scottie Thompson, David Zayas, Donald Faison, Brittany Daniel

Žánr: Sci – fi, thriller
Zhlédnout trailer

I Spit on Your Grave

graveSpisovatelka Jennifer se kvůli klidu na psaní nové knihy přestěhuje do lesní chaty. Její přítomnost však upoutá bpozornost skupiny místních lidí, kteří se rozhodnou dát městské ženě pořádnou lekci. Hrůzostrašnou noc žena před svou smrtí ukončí skokem do řeky, která odnese její zbídačené tělo pryč. Ovšem Jennifer se podařilo přežít a rozhodne se pomstít. Její plán je hrozivý, hodlá uplatnit stejnou metodu, jako se oni snažili zničit ji, ale v mnohem horší podobě.

Režie: Steven R.Monroe

Hrají: Sarah Butler, Chad Lindberg, Daniel Franzese, Tracey Walter, Jeff Branson

Žánr: Krimi, thriller
Zhlédnout trailer

Burlesque

burlesqueČasy obrovské slávy a prestiže klubu The Burlesque Lounge jsou již dávno pryč. Jeho majitelka, bývalá tanečnice Tess se snaží bojovat, aby klub udržela a zatím se jí to daří s vypětím všech sil. Jednoho dne najme jako číšnici dívku Ali z Iowy, která se okamžitě zamiluje do zdejšího pozlátka a spolu s novým spolupracovníky a přáteli začne pracovat na tom, aby se dostala na jeviště. Její hlas se stane novým lákadlem klubu a peníze se začnou sypat, ovšem co udělá Ali, pokud se jí naskytne lepší příležitost?

Režie: Steven Antin

Hrají: Cher, Christina Aguilera, Stanley Tucci, Eric Dane, Kristen Bell, Peter Gallagher

Žánr: Muzikál

Zhlédnout trailer

The Warrior´s Way

Asijský zabiják najde klid, spokojenost a lásku na divokém západě, poté co nesplnil svůj poslední úkol. V malém zapadlém městečku na okraji pouště začíná žít nový život, ovšem jeho jednání bylo pro lidi tam doma zradou a za tu se platí. Jeho štěstí proto nebude trvat příliš dlouho, pomsta se blíží.

Režie: Sngmoo Lee

Hrají: Kate Bosworth, Geoffrey Rush, Don-gun Jang, Danny Huston, Tony Cox

Žánr: Akční, fantasy, western
Zhlédnout trailer

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10 − 6 =

Starší příspěvky:
I Spit on Your Grave – trailer

Spisovatelka Jennifer se kvůli klidu na psaní nové knihy přestěhuje do lesní chaty. Její přítomnost však upoutá bpozornost skupiny místních...

Zavřít