Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Komiks Mind MGMT dokáže přepsat realitu i ve filmu

Komiksovou sérii Mind MGMT od Matta Kindta si vybralo studio Twentieth Century Fox a produkci její filmové podoby si vezmou na starost Ridley Scott, Mike Richardson a Kieth Goldber.

Komiks spatřil světlo světa v květnu 2012 a v plánu vydavatelství je 36 dílů. Popis zápletky je následující:

Během reportáže o komerčním letu, na kterém všichni cestující ztratili své vzpomínky narazí mladá novinářka Meru na mnohem zajímavější téma – přísně tajný program Ming Management. Její následující cesta obsahuje hypnotickou reklamu, mluvící delfíny a zdánlivě nesmrtelné pronásledovatele. Meru se snaží najít chybějícího cestujícího z daného letu, který prý byl největším úspěchem Mind Managementu ale i jeho největším selháním. Ale může Maru věřit tomu co vidí, když se pohybuje ve světě, kde je možné přepsat realitu?

Hm… Nepřipomíná vám to trošku něco? Tak uvidíme, co s tím filmaři vyvedou.

Jen zmíním, že další Kindtova kniha 3 Story: The Secret History of the Giant Man by se měla dočkat filmové podoby pod hlavičkou Warner Bros. Scénáře a režie se ujme Dustin Lance Black.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

17 + seventeen =

Starší příspěvky:
Bradley Cooper objasní záhadu muže v palčácích

Bradley Cooper se upsal k hlavní roli v zatím nepojmenovaném snímku, který vznikne na motivy románu Jamese Rennera s názvem...

Zavřít